Bakelivet

Intervju i Totens Blad

skjermbilde-2016-10-20-kl-17-07-06

For en stund tilbake hadde vi besøk av en journalist fra vår lokalavis, Totens Bland. På onsdag denne uken kom repotasjen ut i avisutgaven og på nett. Repotasjen handler om CakeBeforeCardios opprinnelse, hvordan vi arbeider med Instagramkonoten vår nå og litt tanker om fremtiden med CakeBeforeCardio. Det var morsomt at vår lokalavis ønsket å skrive om oss og vi er fornøyde med hvordan vi ble fremstilt. Repotasjen førte også selvfølgelig til noen nye følgere på sosiale medier 😉

skjermbilde-2016-10-20-kl-17-05-19

 

skjermbilde-2016-10-20-kl-17-06-08

Bildene er lånt fra Totens Blad.

 

 

Du kan lese hele repotasjen HER!

Tusen takk for alle positve tilbakemeldinger etter repotasjen – hyggelig! 🙂

Følg oss på Instagram: CakeBeforeCardio

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply