Bakelivet

Vennebaking med MyLittleKitchen

img_5805

Innlegget inneholder produkter som er sponset.

For en stund tilbake ble vi kontaktet av Thea Bolstad, jenta bak bloggen MyLittleKitchen. Hun er nå aktuell med sin andre bakebok som blir solgt i dagligvarebutikker i disse dager. Bakeboken heter Vennebaking og oppskriftene er lagt opp til at de skal være enkle å bake sammen med venner. Vi har bakt masse med Thea sine oppskrifter før og bruker hennes første bok flittig, så da hun lurte på om vi ville teste noen av hennes nye oppskrifter så var det lett å takke ja. Vi fikk tilsendt hver vår utgave av Vennebaking med MyLittleKitchen og nå har vi bakt noen av oppskriftene. De var veldig enkle å bake og sikre på smak, altså perfekt for å bake med og dele med gode venner. Enkle oppskrifter med god smak står i stil til hva CakeBeforeCardio deler, så denne boken kan trygt anbefales videre. Men dere må være kjappe for salget av boken er snart over, så dere har en siste sjanse!

Boken selges i vanlige dagligvarebutikker som Rema1000, Kiwi osv for 129,-

img_5805img_5767img_5840

Sjokoladecupcakes med frosting laget av hvit sjokolade.

De supersøte muffinsformene er sponset av http://www.klaraform.se

img_5846img_5847

Supergode browniecookies. Posjonsbrownies som smelter på tunga!

Test ut boka og del bildene på Instagram med #vennebaking

Følg oss på Instagram – CakeBeforeCardio.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply